Marshmallows met aardbeien en chocolade 

Heerlijk toetje voor kinderen waarbij je de aardbeien kan vervangen door kersen. Echt waar, we hebben het ook een keer in een sterren restaurant gegeten. 

Ingrediënten voor 4 personen
100 gr melkchocolade
 125 gr verse aardbeien
 275 gr marshmallows
 12 stuks theebiscuits of lange vingers

Benodigdheden
Skillet 

Bereiding (5 minuten) 

  1. Breek de chocolade in 10-12 stukjes.
  2. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd doormidden.
  3. Verdeel de marshmallows over de skillet en leg de chocolade ertussen. 

 BBQ (4 minuten) 

Marshmallows

Stook de kamado op tot 150°C. We gaan indirect bereiden, dus er zit een

hitteschild tussen de hete houtskool en het rooster. 

Marshmallows

Bak 3-4 minuten totdat de marshmallows lichtbruin kleuren en zacht worden. 

Marshmallows

Haal de skillet van het vuur en verdeel de aardbeien over de marshmallows en steek de biscuits of lange vingers erin. 

 

PAS OP: de skillet is erg warm.