Marshmallows met aardbeien en chocolade
Heerlijk toetje voor kinderen waarbij je de aardbeien kan vervangen door kersen. Echt waar, we hebben het ook een keer in een sterren restaurant gegeten.
Ingrediënten voor 4 personen
100 gr melkchocolade
125 gr verse aardbeien
275 gr marshmallows
12 stuks theebiscuits of lange vingers
Benodigdheden
Skillet
Bereiding (5 minuten)
- Breek de chocolade in 10-12 stukjes.
- Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd doormidden.
- Verdeel de marshmallows over de skillet en leg de chocolade ertussen.
BBQ (4 minuten)
Stook de kamado op tot 150°C. We gaan indirect bereiden, dus er zit een
hitteschild tussen de hete houtskool en het rooster.
Bak 3-4 minuten totdat de marshmallows lichtbruin kleuren en zacht worden.
Haal de skillet van het vuur en verdeel de aardbeien over de marshmallows en steek de biscuits of lange vingers erin.
PAS OP: de skillet is erg warm.